Liefde is leven, leven is liefde
Random header image... Refresh for more!

Eenzaam en toch samen..

Lieve Anne,
 
Schatje… vandaag drie jaar geleden moest ik je vertellen dat je niet meer mocht verder leven… het is het moeilijkste wat ik ooit heb moeten zeggen… een nachtmerrie voor een ouder..
Ik denk vandaag veel aan dat moment.. ik kan niet anders.. Ik werk wel.. maar ben er niet echt bij.. Jouw blik, jouw reactie op mijn bericht staat voor op mijn netvlies.. Jouw  ogen straalde zoveel teleurstelling uit… ongeloof… en ik voelde me zo ontzettend machteloos..
Ik leef.. maar ik voel deze dagen de pijn en verdriet.. Ik ben vandaag even naar het strand geweest.. en even was ik alleen op het strand.. de zee, de lucht en het zand voor mij alleen.. maar ook even het gevoel daar samen met jou te zijn.. in alle eenzaamheid, toch samen…
Ik heb een berichtje daar achtergelaten in het zand..
Ik hou van je..
Mis je lief… XXX
FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDelen

3 comments

1 Esther { 02.02.11 at 19:35 }

Mijn hart breekt als ik dit lees. Wat een onmenselijk verdriet. Niet in woorden te omschrijven.
Heel veel sterkte de komende dagen, het zullen zware dagen worden vol emoties.
Er zijn veel mensen die aan jullie denken, hopelijk geeft dat wat troost in het grote bad vol gemis.

2 Liza { 02.06.11 at 15:07 }

Ook ik denk, terwijl ik Anne niet eens persoonlijk gekend heb, de afgelopen dagen veel aan haar. Steek een kaarsje voor haar op in mijn kamer. Ik wens jullie voor de komende tijd heel veel warmte en liefde toe.
Liefs van Liza,

uit Nijmegen

3 Bernadette Brouwers { 02.08.11 at 8:47 }

Vandaag is het (pas) 3 jaar geleden…
dat jij lieve Anne* bent weggevlogen naar ‘Het Land van Betet Zijn’.
Maar het inmense verdriet, de pijn, en het onverdraaglijke gemis is als ‘n boomerang effect… nog even loodzwaar….

Alle liefde en kracht gewenst, in gedachten bij jullie.

Bernadette

Leave a Comment