Liefde is leven, leven is liefde
Random header image... Refresh for more!

Zonder wrijving geen glans

Dag lieve Anne,
 
Dit is een website over jou lief… maar waarin ik ook mijn gevoelens uit.. in brieven die ik schrijf aan je… En vaak zijn dat de emotionele momenten van verdriet, pijn en gemis…. Maar dat is natuurlijk maar een deel van mijn bestaan.. Ik sta vol in het leven.. en dat ook of juist door jou Anne.. Jouw leven, jouw zijn inspireert me iedere dag..
 
Iedere dag kies ik zoveel als mogelijk de weg van de liefde ipv de weg van de angst… Ik weet ook steeds beter wat echt belangrijk is in het leven.. weet wat me energie geeft en wat niet… weet vanuit mijn hart te leven… weet te leven vanuit mijn kracht..
 
Zonder pijn geen groei.. Zonder wrijving geen glans..
 
Anne, ik ben je zo dankbaar voor al die inspiratie die je me geeft….
Je woont in mijn hart..
 
Dag lieve Anne, Ik hou van je
FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDelen

1 comment

1 Youkoool { 12.16.10 at 21:42 }

Lief klein annetje!

Laatst vroeg iemand me waarom ik altijd Youkoool
Word genoemd en toen vertelde ik over jou! Dat je altijd met
Je schattige stemmetje youkeltje naar me riep!

Ik vroeg je een keer of ik je prachtige krulletjes mocht hebben!
Toen zei je: dan moet je eerst ziek worden, dan krijg je ze ook!
Aan dat moment denk ik nog heel vaak, omdat me dat zo diep raakte!
Het voelde alsof ik je pijn had gedaan door dat aan je te vragen!

Lief schatje, het ging de laatste tijd niet zo lekker met me, alles zat eventjes tegen! Maar vanavond dacht ik aan jou! En toen werd ik weer zo blij! Jou stralende oogjes! Lieverd! Als ik denk aan jou levenslust maakt dat me sterk! Zo sterk als jij altijd in je schoenen stond! Zoveel geluk straalde je altijd uit!

Anne jou verhaal, jij als persoon maakt me altijd sterk in mijn denken en doen! En als het allemaal even tegen zit denk ik aan jou! en jij, lieve anne zal me altijd sterk maken!

Ik ben en blijf trots op je, kleine meid!!

Dikke kus Youkoool

Leave a Comment