Liefde is leven, leven is liefde
Random header image... Refresh for more!

Om alles, om niets

Dag Lieve Anne,

6 jaar geleden. Lijkt lang geleden. Voor veel mensen is dat ook zo. Maar voor mij is het als de dag van gisteren, lief. Aan de buitenkant ziet men niet wat er innerlijk aan verdriet heerst. Alsof je de hele dag zou kunnen huilen. Om alles. Om niets. Alles kan een aanleiding zijn om in huilen uit te barsten. En dat gebeurt dan ook. Zomaar, spontaan. Niet eens door de muziek die me aan jou doet denken. Niet door de kaars die ik voor je aan steek. Niet door de foto’s van jou. Nee zomaar, midden op de dag barst ik in huilen uit. Van onmetelijk verdriet, van pijn en van gemis. Want ik mis je Anne. Je woont in mijn hart, en ik denk altijd aan je. Maar ik MIS je. Gewoon dat je hier bent. Bij ons, dat ik je lach weer zou kunnen horen. Dat ik je weer zou kunnen vast pakken en kunnen knuffelen. Dat ik weer je stem zou kunnen horen. Dat ik je zie huppelen in de tuin. Dat ik je glimlach op je gezicht zie……

Lieve Anne, ik zou willen dat je weer naast me zat. Dan zou ik je stevig omhelzen, een dikke kus geven en zou ik uitschreeuwen van geluk:
IK HOU VAN JOU!!!!!!

XxX

Share

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment