Liefde is leven, leven is liefde
Random header image... Refresh for more!

Graffiti op mijn ziel

Lieve Mensen,

Het feit dat ik minder berichtjes schrijf op de site van Anne wil niet zeggen dat ik haar vergeet. Integendeel, ik kan haar nu nog meer zien en voelen omdat ik geleerd heb niet vast te houden aan een bepaalde vorm of dogma. Zoals bijvoorbeeld iedere dag het kettinkje van Anne dragen, of iedere week of maand iets schrijven over Anne.
Juist die vorm loslaten geeft me vrijheid om Anne in alles bij me te dragen. Dat maakt het verdriet, niet minder, wellicht wel draaglijker. In de wereld van de dingen was en is Anne een inspiratiebron waarvan ik iedere dag uit kan putten. Wat een voorrecht. En vanuit haar wereld van liefde waar ze nu is, is die inspiratie eindeloos. Het maakt het leven makkelijker. Kies voor de liefde zei ze altijd. In alles wat je doet.

En ja, ik doe dat lieve Anne. En ik hoop dat vele andere mensen je inspiratie zullen volgen. Liefde is leven en leven is liefde. Die zin is in mijn hart gegroefd. Als graffiti op mijn ziel. Je hebt mijn leven mooier en rijker gemaakt lieve Anne, en dat doe je nog steeds, iedere dag.
Duizendmaal DANK schat,

XxX

Share

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment