Liefde is leven, leven is liefde
Random header image... Refresh for more!

Wereldlichtjes dag en TV premiere vervolg Laura & Anne 4ever

Lieve Allemaal,

Morgen is het wereldlichtjes-dag. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten! De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.
Natuurlijk gaan wij ook kaarsjes branden voor onze lieve Anne maar ook voor alle overleden kinderen. Het zijn allemaal sterren aan de hemel.

Ter ere van wereldlichtjes-dag is morgen ook de première van het vervolg op Laura & Anne 4ever.
De film heet Laura & Anne 4 Ever & Ever is een vervolg op de jeugddocumentaire Laura & Anne 4 Ever (winnaar van de Cinekid Kinderkast Publieksprijs Non-fictie 2009). Deze vervolgfilm gaat over de manier waarop Laura (18, hartsvriendin van Anne) en Daan (16, broer van Anne) omgaan met de dood van Anne (13), bijna vijf jaar geleden. Daan heeft er vooral van geleerd dat je nu leeft, en nu moet genieten. En Laura heeft dit jaar door een ongeluk ontdekt dat ze niet bang is voor de dood, omdat ze hoopt dat ze dan weer bij Anne zal zijn. Maar… waar is Anne dan? Laura en Daan weten het niet precies. Laura: ‘Op school heb ik veel betavakken, en dan weet je: het antwoord staat in het antwoordenboek. Maar hier is geen antwoord op.

De nieuwe film ´Laura & Anne 4 Ever & Ever´ is morgen 9 december te zien om 14.13 uur op Zapp/Nederland 3!

We wensen iedereen een mooie en lichte en liefdevolle dag toe,

Veel liefs!
XXX

Share

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment