Liefde is leven, leven is liefde
Random header image... Refresh for more!

Laura & Anne 4ever in het duits.

Lieve Mensen,

De Film van Laura en Anne is in Duitsland op TV geweest. En is ook nagesynchroniseerd op you tube te vinden.
Hier de Link. (Bedankt Susan)

Er komt ook zeer waarschijnlijk een vervolg op deze film. Later hierover meer.

Lieve groetjes,
Fred

Share

1 comment

1 Demi { 11.08.12 at 12:53 }

Anne is echt mijn inspiratie in alles wat ik doe! Ik hou zoveel van haar terwijl ik haar nooit heb gekend. De documentaire van haar en Laura kijk ik zou vaak terug, en nog steeds bewonder ik haar (Laura eigelijk ook, TOPVRIENDIN). Als ik een foto van Anne zie, zie ik gewoon dat ze zo’n bijzonder meisje was. Het is gewoon zonde, het had niet gehoeven… Ik heb echt heel erg veel respect voor je Fred, eigelijk voor iedereen die een dierbare was van Anne.

Maar het is goed zo Anne is nu op een mooie plek waar ze de rust krijgt die ze verdient heeft van al dat vechten!! Rust Zacht Lieve Anne. Je blijft voor ALTIJD in ons hart.

liefst Demi Vreden xxx

Leave a Comment