Liefde is leven, leven is liefde
Random header image... Refresh for more!

Category — New Zealand

Bericht uit New Zealand

Zoals jullie weten heeft Anne’s verhaal ook New Zealand bereikt. Brianna, een meisje van 13,  is daar een initiatief aan het opzetten om kinderen met Leukemie te helpen.  Wij vinden het een mooi initiatief en we willen haar helpen door onderstaand bericht op Anne’s site te plaatsen.

Je helpt haar al door slechts even te klikken naar haar site. Zo kunnen wij met een kleine moeite daar andere kinderen ook helpen. En Anne, die helpt ook, vanaf haar ‘wolk van liefde’, vanuit het land van ‘beter zijn’.

En Brianna, vanuit Nederland, succes met de actie….

Lieve Mensen,

Ik ben Brianna, ik ben 13 jaar oud en ik woon in Nieuw-Zeeland. Vorig jaar in november is een goede vriendin van mij, Liberty, overleden. Ik was helemaal van mijn stuk gebracht. Ik liet een berichtje achter op Youtube, en ik kreeg een reactie van een meisje genaamd Sara. Toen we elkaar leerden kennen, weliswaar via e-mail, vertelde ze me over Anne en wat ze had doorgemaakt.
[Read more →]

Share

april 2, 2009   3 Comments

Welcome New Zealand

Lieve mensen,

Anne’s site wordt nog steeds door heel veel mensen bezocht.
Volgens de statistieken van google is de site bezocht door bezoekers uit 42 landen verspreid over de hele wereld, die bij elkaar bijna 150.000 keer keken op de site van Anne. (Alleen dit blog  en sinds 3 april 2008, andere 2 blogs niet meegerekend)

Anne wilde met deze site andere mensen helpen en dan vooral kinderen die haar ziekte ook moesten ondergaan. Die boodschap is bijvoorbeeld onder andere ook opgepikt door een meisje in New Zealand: Brianna.  Letterlijk de andere kant van de wereld.  Brianne gaat een actie opzetten om kinderen met leukemie te helpen, en ze wil daarbij gebruik maken van Anne’s levensverhaal en website. Iets wat Anne van harte zou ondersteunen. [Read more →]

Share

januari 18, 2009   6 Comments